Хладилни камери и хладилни складове

 

При проектиране и изграждане на хладилно помещение, предлагаме следните услуги: посещение на обекта,  консултация и съвети свързани със специфичните условия за съхранение на  всеки продукт, нужда от  поддържане на определен температурен режим и ниво на влага в помещението, изискването за транспорт в помещенията, избор на подходящи проходни врати, избор на подходящо оборудване, законова и нормативна уредба, гаранционен и извънгаранционен сервиз и др.

Хладилните камери за съхранение, замразяване, шоково замразяване, специализирани  и сушене на местни продукти, могат да се изграждат, както в закрити помещения, така и на открито с пряко влияние на атмосферните условия, по стандартен или индивидуален размер, предоставен от клиента и съобразен с предоставеният терен.

Определен брой хладилни помещения с един и същ температурен режим /например среднотемпературни/ могат да бъдат захранени с един агрегат, което води, до по-малка първоначална инвестиция и програма за енергоспестяване.

Имаме изградени  хладилни помещения на територията на цялата страна и европейски съюз.

Разполагаме с офис в градовете: Варна, София, Несебър, Велико Търново, Марсилия и Кьолн.

 

-          Промишлени хладилни помещения

Осигуряваме проектиране, изграждане доставка и монтаж на хладилно оборудване за промишлени хладилни помещения към производства, складови бази, преработвателни предприятия  и др.

-          Малоразмерни хладилни камери

Имаме множество изградени малоразмерни хладилни помещения към хотели, ресторанти, магазини и супермаркети, професионални кухни, малки производства и преработвателни цехове.

-          Специализирани хладилни камери

Притежаваме опит в изграждането на специализирани хладилни помещения, където от значение е поддържане както на температурен режим, така и стойности на влага, при съхранение на местни и млечни продукти, трюфели, плодове и зеленчуци, фармацевтични продукти и др.

Наши завършени проекти