Хладилни агрегати и оборудване

 

Обезшумен хладилен агрегат за външен монтаж, с изключително ниско ниво на шум /от 39db/, подходящ за внедряване в градска среда, в непосредствена близост до  жилищни и офис сгради.

Тези агрегати не се различават по нищо от външни тела на климатични системи, и са предпочитани за монтаж и в страни и от европейския съюз, където имаме оборудвани обекти.

Тези агрегати са оборудвани с регулатор на оборотите на вентилатора и работят в капацитет от 20-100%, в зависимост от нуждата от хладилна мощ, което от своя страна, води и до енергоспестяване. Съвременна технология, в практичен дизайн.

Приложение: към хладилни помещения, камери и складове, към хладилни витрини и др.

 

Централизирана хладилна инсталация, за захранване на няколко хладилни консуматора. Тази инсталация е за предпочитане при производства, преработвателни предприятия, складове и бази, където се изисква голяма хладилна мощ.

Най-често инсталацията се изгражда от 1-4 винтови или бутални компресора.

Кондензаторите към тези инсталации могат да бъдат с въздушно или водно охлаждане/водни кули/. Водното охлаждане е за предпочитане, когато има наличен собствен водоизточник, оборотна вода  и др.

Приложение: Хладилни бази и складове, производства, промишленост, преработвателни предприятия и цехове.

 

Стандартна хладилна инсталация, подходяща за хладилни помещения, хладилни витрини, самостоятелни или няколко хладилни консуматора, при нужда от малка хладилна мощ.

Приложение: при малоразмерни хладилни помещения, ресторанти, хотели, магазини, кухни и др.

Голяма част от хладилните агрегати се сглобяват на място от нашите екипи, съобразени с  условията за монтаж, затова нашите клиенти получават удължена гаранция до 3 години.

Хладилни агрегати на въглероден диоксид / CO₂/, където за хладилен агент се използва въглероден диоксид, и наред с охлаждане на помещението се произвежда и гореща битова вода.

Приложение:  При  нужда от гореща битова вода, при производства, хотели, специализирана преработка и др.

Наши завършени проекти