ТЕРМОПОМПИ В ГЕРМАНИЯ

 

ХЛАД ЕООД има натрупан опит в доставка и монтаж на термопомпи на територията на Германия.

За наши клиенти, в района на северна Бавария, доставихме и монтирахме термопомпено оборудване за подово отопление, положихме тръби за 200 кв.м под, монтирахме конвектор за охлаждане, и 200 литра бойлер за гореща битова вода.

Термопомпата с марка SAMSUNG, е с нулеви емисии на замърсяване, и с нея, се ползват преференции, при участие  в програми за енергийна ефективност.

За друг обект, доставихме и монтирахме термопомпа за подово отопление на фамилна къща, на два етажа, и конвектори за охлаждане с 300 литра бойлер за гореща вода.

 

За друг наш клиент,в същия район,  монтирахме термопомпа LG, с която заменихме, котел на дизелово гориво, което клиента е ползвал до момента, и я свързахме към съществуващата инсталация от радиатори. Така клиента получи енергийно ефективна система, като замени само котела с дизелово гориво. 

Клиента ни сподели, че до момента един отоплителен сезон, му струва малко над 8 000 евро за дизел, и сервиз, като към момента с термопомпа, след ползване на преференции, зимният сезон му струва малко над  1 000 евро.

 

За наш клиент в района на Щутгарт, доставихме и монтирахме две термопомпи за фамилна три етажна къща, която оборудвахме  с радиатори за отопление и бойлер за гореща вода 300 литра. Към него момент, клиента извършваше ремонтни дейности, което ни даде възможност да монтираме тръбното трасе и цялото оборудване.

 

ХЛАД ЕООД,  извършва доставка,  монтаж и гаранционен и извънгаранционен сервиз  за територията на Германия на: термопомпи, изграждане на хладилни помещения, доставка и монтаж на хладилно оборудване, климатизация с климатични системи и системи за централна климатизация.

 

За въпроси и консултация оставаме на разположение.