Стария чинар - ресторанти и сладкарница Лале

В сърцето на гр.Варна, за  ресторант Стария Чинар в Хотел черно море, изградихме две среднотемпературни хладилни камери, една за ресторантския комплекс, и една към сладкарски цех.И двете хладилни камери, бяха захранени с един обезшумен агрегат Copelland за външен монтаж.Успяхме да спазим условието за изключителни ниски нива на шум при работа на агрегатите, които са в непосредствена близост до стаите на гостите на хотела.Агрегата е снабден с регулатор на оборотите на вентилатора,и с компресор, който работи от 20% до 100% от капацитета си

, в зависимост от нуждата от хладилна мощ, като едно от най-важните му предимства са, неговата програма за енергоспестяване.Допълнително изградихме и нискотемпературната камера към ресторантския комплекс, която също бе захранен от обезшумен хладилен агрегат.

За ресторанта в гр. София изградихме нискотемпературно хладилно помещение,като заменихме множество фризери с едно практично и удобно помещение. Ресторанта е в центъра на града, заобиколен от жилищни сгради, и за удобство на живущите, монтирахме обезшумен агрегат за външен монтаж.

Галерия