Монтаж на хладилно оборудване във Франция

Представяме ви, един от нашите завършени проекти, на територията на европейския съюз, във Франция, в гр. Марсилия.


За хладилно оборудване към хранителен магазин, доставихме и монтирахме 3 броя обезшумени хладилни агрегати за външен монтаж, марка Copelland, които захранват: среднотемпературна и нискотемпературна хладилна камера, както и за 5 броя вертикални хладилни витрини.


Дейностите по проектиране и изчисление на нужните хладилни мощности, предоставихме на нашия инженер-проектант, за да гарантираме на клиента, правилна и безпроблемна работа на хладилните съоръжения.


Нужно беше и коректно изчисление на медното тръбно трасе с дължина над 20 метра за всеки от консуматорите, което води след себе си , редица особености. Взехме решение, да предложим на клиента, обезшумени хладилни агрегати, който са с изключително ниско ниво на шум /48db/, регулатор на оборотите на вентилатора, безшумни последно поколение скрол компресори, с регулатор на оборотите,които имат възможност да работят от 20-100% от капацитета си, според нуждата от хладилна мощ, по причина, че хранителния магазин се помещава в партерното пространство на жилищна сграда. Изпълнихме изискването на клиента за ниско ниво на шум и агрегати с ниска консумация на ел.енергия.


Хладилните панели и хладилните врати бяха доставени от България, като целия процес по изграждане на две хладилни помещения, монтаж на 3 броя хладилни агрегати, монтаж на 5 броя хладилни витрини, изграждане на тръбно трасе, монтаж на хладилна автоматика и ел. табла, монтаж на климатизация мулти сплит, извършване на проби за херметичност със сух азот, пуск на инсталациите, извършване на проби за безпроблемна работа на инсталациите, с екип от 4 човека, ни отне 7 работни дни.


Всички наши дейности бяха съобразени със спецификата на френското законодателство, хладилните помещения отговарят на всички здравно и санитарни изисквания. Доволния клиент е, мерило за нашата добре свършена работа. Това е поредния успешно завършен проект от екипа на ХЛАД ЕООД в Европа, за нас е удоволствие и отговорност да бъдем в услуга, без значение от мястото на изпълнение.